Welkom op onze kind in nood classic website!
Schrijf u in voor de kind in nood classic editie 2016!
Wees er bij op 5 juni 2016 voor onze fietstocht in Brugge
Start van de fietstocht aan het Bloso-centrum Brugge
van 14 tot 17 een is er een gezinsfietstocht

Sponsoring

Mevrouw, Mijnheer,

Graag willen wij u kort het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling voorstellen. Als centraal ankerpunt bieden wij in West-Vlaanderen hulp aan elk "KIND IN NOOD", elk kind dat thuis mishandeld, verwaarloosd of seksueel misbruikt wordt.

Onder andere via het nummer 1712 (voor burgers) en 050/345757 (voor professionelen) staan wij met een deskundig team van artsen, psychologen, criminologen en maatschappelijk assistenten 24/7 klaar om elk jaar opnieuw zo'n 1.550 kinderen in nood te helpen. Ons team zorgt ervoor dat de feiten stoppen en dat het gezin opvoedingsmethodes aanleert, zodat het resultaat op lange termijn zichtbaar blijft en slachtoffers van nu niet de daders van morgen worden.

Aangezien wij deze boodschap tegen mishandeling verder willen uitdragen om naar een betere toekomst voor mishandelde kinderen te streven, vragen wij uw hulp en zouden wij graag een beroep doen op uw edelmoedigheid. Als u niet samen met ons die boodschap blijft uitdragen dan zal dit thema jammer genoeg opnieuw in de vergetelheid geraken.

Het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling organiseert, in samenwerking met UNIZO, de "Kind in Nood Classic", een fietsevenement op zondag 5 juni 2016. Er is in de ochtend vanaf 8.00 uur een fietstocht voor wielertoeristen, in groep of individueel, en vanaf 14.00 een gezinsfietstocht in groep. Vertrek een aankomst voor beide ritten: BLOSO centrum Nijverheidsstraat 112 in 8310 Brugge

Als sponsor van dit evenement kunt u zich associëren met de strijd tegen kindermishandeling, kinderverwaarlozing en seksueel misbruik van kinderen in hun thuisgezin. Alle details staan op deze website.

Wij hopen alvast op uw bereidwilligheid en uw goed hart een beroep te mogen doen om zo samen met u de strijd tegen mishandelde kinderen verder te kunnen blijven aangaan.

Met vriendelijke groeten,

dr. J. G. Carlier, seksuoloog, voorzitter
051 24 66 00
jg.carlier@relatie-academie.be


Luk Steemans, kinderpsycholoog, directeur
050 34 57 57
luk.steemans@vertrouwenscentrumwvl.be


Hebt u nog vragen, noteer deze dan hier. Als firma niet vergeten uw facturatiegegevens mee te geven.